Tancant Cercles és l’expressió d’una manera de fer.

La filosofia de produir d’acord amb les formes artesanes tradicionals i de controlar tots i cadascun dels processos productius.

El cicle comença a la terra, que és l’origen de tot i el que dóna sentit al que som: una família pagesa. Una part important dels cereals (ordi, blat…), que després convertirem en pinso per als animals, prové de la pròpia explotació. Ordi, blat de moro, soja, pèsol i oli de soja són la base de l’alimentació de porcs, vedells i pulardes. El pinso també és fet al molí de casa, la qual cosa ens permet de prioritzar la qualitat orientada a l’obtenció d’aliments amb un objectiu clar: criar animals sans, equilibrats i amb un potencial d’alt valor gustatiu.

El procés continua a les granges de porcs on, a partir d’una acurada mescla genètica, aconseguim un porc poc conformat, amb una bona infiltració de greixos. Això és fonamental per a poder oferir una excel·lent gamma de productes (botifarres, botifarres de perol, bulls, sobrassades, lloms, llonzes, costella…) que aprofundeix en el gust tradicional i cerca els sabors autèntics d’una elaboració fruit de l’experiència de generacions. I, així, fins a la taula, on es clou aquest cercle ple d’entusiasme i passió.

CAL ROVIRA és una explotació porcina de cicle tancat, és a dir, que fem tot el procés de criança des del naixement fins a l’engreix.

A CAL ROVIRA
som sostenibles.

cal-rovira-embotits-sostenibles-sostenibilitat
cousalut comida saludable
cousalut comida saludable
cousalut comida saludable
×

Hola!

Vols fer una comanda? Tens dubtes? Pots enviar un missatge fent clic al requadre inferior.
o envia un correu a: calrovira@calrovira.cat

×